Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 23 augustus 2012

Carnavalbeurs Aalst: ook 'Pompiers' / 'Uitgangswagens' staan centraal!


(©BelgianDavid, uitgangswagens alias 'Pompiers': Arendcarnaval 2012)
Naast het toffe initiatief rond de 'Zeepkistenrace' op zaterdag 22 september, zorgt de Stad Aalst voor een tweede event tijdens de carnavalbeurs op zondag 23 september!

Namelijk een 'eyecatcher' van Uitgangswagens rond de carnavalswerkhallen!
http://www.aalst.be/carnaval

"Nu Aalst Carnaval erkend is als immaterieel cultureel werelderfgoed, willen wij dit ook laten zien aan alle bezoekers van de carnavalsbeurs.
Uitgangswagens zijn niet meer weg te denken tijdens onze Carnaval, maar heel veel mensen hebben ze nog niet van dichtbij gezien.

Daarom dit voorstel:
op zondag 23 september 2012 zouden wij de uitgangswagens van officiële én losse groepen om en rond de carnavalswerkhallen laten stationeren. Dit wordt niet alleen een 'eyecatcher', maar elke bezoeker krijgt de gelegenheid ze rustig te bekijken. Bovendien wordt het voor de deelnemers een aangenaam treffen op de beurs.

Willen jullie deelnemen aan dit initiatief? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt."


Via deze website-link hierboven vermeld kun je als Aalsterse Losse of Vaste Groep je Uitgangswagen ook inschrijven voor dit initiatief!

*Uiteindelijk ging dit initiatief NIET door!*

Eerder bericht over de carnavalbeurs op 22 en 23 september op deze blog:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.be/2012/07/15e-carnavalsbeurs-op-22-en-23-september.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten