Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zaterdag 26 januari 2013

De Matotten zoeken... BH's!

(©Carnavalaalstkoentje: De Matotten in hun 'ondergoed gezet'...)

AKV De Matotten is de tweede oudste carnavalsvereniging van Aalst en kreeg daarom een uitgebreid dubbel-artikel over hun geschiedenis!
Ze waren de 'slotgroep' in de reeks 'Groepen in de Kijker'

http://carnavalaalstkoentje.blogspot.be/2013/01/groep-in-de-kijker-akv-de-matotten-deel_25.html
en
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.be/2013/01/groep-in-de-kijker-akv-de-matotten-deel.html

Deze 44-jarige groep bruist van frisse ideeën en bedrijvigheid en in de hallen staat dan ook al een mooie reeks praalwagens klaar om het publiek te overdonderen tijdens Carnaval 2013!

Hun thema: 'Zot van A! De cups...'
'Cups in alle vormen en maten. Van A …, B …, C …, D … tot supercup (basket).
Politici (zoals de nieuwe burgervader Christoph D'Haese), maar ook voorzitster van het Feestcomité Nicole Ringoir ontbreekt niet op de wagen. En wie cups zegt, denkt ook best aan cupcakes'


(©Carnavalaalstkoentje, De Matotten 2013: Burgemeester D'Haese in een 'cup')

OPROEP

"De Matotten zoeken BH’s in alle maten, van groot tot klein alles is welkom.
Dus Oilsjteneskes gooi jullie oude BH niet weg maar breng hem naar hal 4!
Je kan ook mailen naar sarah.eloot@gmail.com"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten