Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De laatste maanden voorbereiding op de 94e stoet: wij geven u vele interviews, artikelen, een overzicht van verschuivingen en nieuwe groepen en bezoeken de AKV's, op zoek naar hun onderwerp en wat ze gaan brengen! // Gedaan met Kakofonie in de stoet dankzij de 'Sompiplayer' // Kleinkinderen Cyriel Troch brachten Nominette uit ter ere van de oudste Voil Janet! // Danny & Mia in pensioen: 'Liebaat Merci!!' // Ludwig 'Loeken' Coessens verkoopt lintjes t.v.v. WZC Ten Rozen // De Prinsencaemere ging drie dagen lang 'op maneuvers' in CC De Werf! // We bezochten de Academie voor Carnavalskunsten 'Isomo Snijden' // DAK (Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval) presenteert 3e Kunstfotoboek: 'Koppig Carnaval - De Voil Ediesje' // Mazjoretten van Boeven de 40 voortaan 'vaste opener' in de stoet! // Vincent Van Caeckenberghe is de 70e Aalsterse Prins Carnaval! // Er zijn ook 2 Kandidaten-Arendprins 2024: Seppe & Nico, verkiezing op zaterdag 2 maart in Rollerland // Nagenieten van Carnaval 2023 kun je ook op onze blog, of 'blog 2' // De Geschiedenis van de huidige AKV's, verpakt in 'Groepen in de Kijker' krijg je élke werkdag om 18u // Check ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop de 12 Stoetfilms vanaf 2010! // Blijf volger van de blog(s) & AjoinPedia, of check onze sociale media én de Oilsjterse Carnavalsactivitoiten! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: op 11, 12 & 13 februari 2024!'

woensdag 20 november 2013

Fotoboek DAK deel 1 'Koppig Carnaval: Gezichten, Expressies & Karikaturen' is uit!

(Foto met dank aan ©DAK 2013)

Onder ruime interesse werd het DAK-fotoboek
'Koppig Carnaval: Gezichten, Expressies & Karikaturen'
op zondag 24 november voorgesteld aan het grote publiek in feestzaal 'Kaai17'.

De 'voorintekenaars'
konden er bij een glaasje en een hapje hun fotoboek komen afhalen.
Nadien volgde nog een persvoorstelling.

Het uitbrengen van dit fotoboek past ook in het nieuwe concept,
waarmee DAK wou breken met de traditie om pas om de 5 jaar een verzamelboek op de markt te brengen.

Antoine Van der Heyden (reactie vooraf)
(Foto ©Carnavalaalstkoentje):
"Er zijn zoveel foto's in ons bezit: van eigen fotografen en van inzenders van de fotowedstrijd. Ze halen niet allemaal het 'Carnavalsboek', wegens gewoon té veel foto's, of net niet passend in DAT boek.
Daarom besloten we bij DAK een nieuw idee uit te werken. Het gaat om een reeks van '3 Kunstfotoboeken', waarvan het eerste dus nu uitkomt.We geven het een meerwaarde, want naast de vele 'karakterfoto's', komen er ook 'vertellingskes bij'... en veel meer..."


Afhalen van de vooringetekende boeken is mogelijk vanaf 26 november 2013 via het 'DAK-secretariaat'.

Te koop in de winkels vanaf 27 november (voor 28 €).

Eerder artikel: KLIK

DAK-website: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten