Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 20 november 2013

Fotoboek DAK deel 1 'Koppig Carnaval: Gezichten, Expressies & Karikaturen' is uit!

(Foto met dank aan ©DAK 2013)

Onder ruime interesse werd het DAK-fotoboek
'Koppig Carnaval: Gezichten, Expressies & Karikaturen'
op zondag 24 november voorgesteld aan het grote publiek in feestzaal 'Kaai17'.

De 'voorintekenaars'
konden er bij een glaasje en een hapje hun fotoboek komen afhalen.
Nadien volgde nog een persvoorstelling.

Het uitbrengen van dit fotoboek past ook in het nieuwe concept,
waarmee DAK wou breken met de traditie om pas om de 5 jaar een verzamelboek op de markt te brengen.

Antoine Van der Heyden (reactie vooraf)
(Foto ©Carnavalaalstkoentje):
"Er zijn zoveel foto's in ons bezit: van eigen fotografen en van inzenders van de fotowedstrijd. Ze halen niet allemaal het 'Carnavalsboek', wegens gewoon té veel foto's, of net niet passend in DAT boek.
Daarom besloten we bij DAK een nieuw idee uit te werken. Het gaat om een reeks van '3 Kunstfotoboeken', waarvan het eerste dus nu uitkomt.We geven het een meerwaarde, want naast de vele 'karakterfoto's', komen er ook 'vertellingskes bij'... en veel meer..."


Afhalen van de vooringetekende boeken is mogelijk vanaf 26 november 2013 via het 'DAK-secretariaat'.

Te koop in de winkels vanaf 27 november (voor 28 €).

Eerder artikel: KLIK

DAK-website: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten