Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 11 november 2013

Zwemmarathon t.v.v. Geloeif Mè Goed op 15 november / sponsorophaling HIERVOOR wél herkend!


ZWEMMEN VOOR GMG


(©Carnavalaalstkoentje: Sven De Smet)

"Op vrijdag 15 november organiseert de Stad Aalst in samenwerking met zwemclub AST een 12-uren zwemmarathon van 8u-20u. De zwemmarathon kadert binnen de Zwembaddagen met als thema “Zot van Zwemmen”. Elk zwembad kan meedingen naar de titel zwemzotste gemeente van Vlaanderen door zoveel mogelijk baantjes te zwemmen.




Iedereen wordt uitgenodigd om gratis te komen zwemmen ten voordele van Geloeif Mè Goed. De deelnemers kunnen zich laten sponsoren door ouders, familie en vrienden. Breng het opgehaalde bedrag en het sponsorformulier mee op 15 november."


De "bedrieger(s)" die op pad zijn zetten deze organisatie op het spel.

"Vzw Carnavalist Tot In De Kist, Geloeif Mè Goed en de organisatie, zwemclub AST, willen duidelijk vermelden dat een sponsorformulier het bewijs is dat het ophalen van geld werd erkend en ook rechtstreeks naar de actie gaat. Het zou jammer zijn dat Aalstenaars dit mooie initiatief zouden linken aan eerdere berichtgeving.

Neem deel met je bedrijf, vereniging, school of vrienden en geef Geloeif Mè Goed een extra financieel duwtje in de rug. De deelnemers kunnen als beloning tal van mooie prijzen winnen!"


(©Carnavalaalstkoentje: De 'duik' van Snot-Rot-Bedorven 2003)

ESTAFETTE CARNAVALSGROEPEN

Sven:
"Tussen 19 en 20 uur nemen carnavalsgroepen het tegen elkaar op in een ludieke estafettecompetitie. Elke carnavalsgroep kan meedingen naar de titel zwemzotste groep van Oilsjt door zoveel mogelijk breedtes te zwemmen gedurende 30 minuten. Na de estafettecompetitie is er een gezellig samenzijn in de cafetaria waarbij een gedeelte van de verkoop geschonken wordt aan het goede doel.

Er zijn nog enkele vrije banen beschikbaar.

Ook zin om met jouw carnavalsgroep mee te doen? 
Inschrijven kan door (héél snel) te mailen naar zwembad@aalst.be.
 

Het sponsorformulier kan je terugvinden via DEZE LINK

Laat je sponsoren voor min 25€, dan maakt u kans voor 2 tickets voor de tribune met carnaval 2014!

Mvg,

Sven De Smet, Woordvoerder GMG & Voorzitter Vzw Carnavalist Tot In De Kist."


***De Zwemmarathon was een overweldigend succes: AST-voorzitter Stephan Van Sande in Het Nieuwsblad:
"In totaal werden liefst 10.000 baantjes getrokken, de vrije bijdragen leverden meer dan duizend euro op!"

(©Carnavalaalstkoentje: handdoek afdrogende ijsberen bij De Tettemoesjen 2006)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten