Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

woensdag 25 januari 2017

Bart De Wever zorgt voor commotie over Aalst Carnaval!

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje

DE WEVER

Een uitspraak van Bart De Wever, waarmee hij op zijn beurt een 'ludieke' folder van de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) aanhaalt , zorgt op zijn beurt voor een commotie op de commotie!

In een ludiek 'personeelskrantje', dat uitlekte, pronkt onder meer een foto van Nadia Sminate, N-VA-parlementslid en burgemeester van Londerzeel.
Ooit 'in beeld' in een P-magazine.

De Wever voorzitter van N-VA en burgemeester van de stad Antwerpen, reageerde verbolgen op deze folder en doet dat met de woorden:
"Dit is niveau Aalst carnaval, ik zou mij haasten om mij te ­excuseren als ik de VVSG was"

Waardoor Aalst op zijn beurt verbolgen reageert op...De Wever!BURGEMEESTER D'HAESE NUANCEERT

Foto: ©Bjorn Van Ryckeghem

Burgemeester D’Haese reageerde al op gepaste wijze!

Dit is zijn post op facebook:
"Die ochtend in de krant… Heb meteen contact genomen met Bart De Wever. De context is alles. Voila, onze voorzitter zit nu zeker in de stoet als thema. 
En de folder waarvan sprake is ongepast, maar zou wel perfect passen in het humoristische en ludieke van ons Aalsters carnaval. Dat wou hij zeggen. 

Hij weet ook dat alleen in Aalst dit kan, alleen in Aalst dus. Anders moeten we naar de officiële viering van het VVSG( Vlaamse Vereniging Steden en Gemeenten) enkele voil jeannetten sturen 😉, zo leren ze ook daar hoe je humor brengt."

Tijd voor De Wever om een 'Inburgeringscursus Oilsjt Carnaval' te volgen of halen wij hem aan in de stoet als 'commotie' over de 'commotie' die de 'commotie' veroorzaakte?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten