Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 31 maart 2017

Aalst Carnaval 2017 - 3e Bellekesboek Voorgesteld aan Grote Publiek

Foto's: ©Patrick De Boeck


BELLEKESBOEK 2017

Onder grote belangstelling werd donderdag 30 maart de nieuwe Bellekesboek voorgesteld. 
Ondertussen al het derde jaar voor dit unieke verzamelalbum!

Hoewel het er naar uitzag dat er geen vervolg meer zou komen...

Reportage: Yves Van den Berghe
Foto's: Patrick De Boeck


Patrick Van der Meersche legde uit dat STICKERBOEK.BE zo’n succes is dat er zodanig veel stickerboeken besteld worden door lokale voetbalploegen, dat ze de Bellekesboekstickers niet meer konden opvolgen.

Dankzij de inzet van CTF Angeloftuningteam (Facebook-naam) is dit vorige editie goedgekomen.

STEVE DE BACKER


Voor de nieuwe editie hebben Steve De Backer en zijn carnavalsgroep De Poipeplekkers er hun schouders onder gezet zodat dit leuke initiatief niet verloren gaat.

Een nieuwe editie brengt direct ook heel wat hernieuwingen mee. 
Zo is er op elk boek een lintje te vinden dankzij sponsor LINJEKES.BE


611 STICKERS

Doordat er deze stoet meer groepen waren betekent dit ook meer foto’s, meer pagina’s. 

Deze editie telt namelijk 611 stickers. 
Om uit de kosten te geraken betekent dit ook meer adverteerders. Het boek kost 5€ en een pakje met 9 stickers kost 2€.


80 HANDELAARS

Ook nieuw dit jaar is dat het aantal verkooppunten verviervoudigd is. 

Wel meer dan 80 handelaars zullen de boeken en stickers verdelen. Niet alleen in Aalst-Centrum maar ook in Erembodegem, Nieuwerkerken, Lede zullen er verkooppunten zijn. Zelfs in Ninove zul je er één kunnen vinden.


PRINS

Prins Raf Sidorski kreeg een gesigneerd exemplaar en zong zijn hit “As Dozje ier komt bicht’n”.

De 3 kandidaten prins carnaval ver ’18 Alex, Peter en Guy kregen elk een exemplaar uit handen van de prins.


Bij het binnenkomen kreeg elke bezoeker een tombola-lotje. Daaruit kregen enkele gelukkigen een gratis stickerboek of een paar pakjes stickers.


RUILEN

Dit jaar zullen er meer geörganiseerde ruilavonden plaatsvinden die ook gekoppeld zullen worden met een mini-tombola. 

Zo zullen er ook gratis pakjes stickers verloot worden. Meer info volgt nog op de Facebook-pagina’s van Halle 13 en Lavera.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten