Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 8 februari 2019

Aalst Carnaval 2019 - Carnavalsraadzitting op 2 maart? Ticketverkoop vanaf 20 februari!


VAN 'T SELSTE LAUKEN

Ticketverkoop Carnavalsraadzitting 2019 start op 20 februari

De jaarljkse hoogmis van de humor is er op carnavalszaterdag.
Tijdens de carnavalsraadszitting op zaterdag 2 maart krijgt Prins Carnaval de sleutels van de stad Aalst uit handen van burgemeester D’Haese.

Een feestelijke zitting en dus worden eerst de leden van het Aalsterse schepencollege feestelijk in hun hemd gezet door een prettig gestoord collectief van 'gelegenheidsgemeenteraadsvoorzitters'.
Uiteraard worden de nieuwe schepenen extra op de rooster gelegd, maar ook de oudgedienden dienen noodgedwongen de interpellaties te overleven.

Gelukkig kunnen ze, zoals in alle tv-praatprogramma’s, tussendoor op adem komen tijdens het luisteren naar Aalsterse kleinkunst.

Na voorverkoop voor de genodigden, kunnen de resterende kaarten enkel online gereserveerd worden via www.ccdewerf.be

Tickets betalen en afhalen gebeurt aan de balie van cultuurcentrum De Werf, op vertoning van je bevestigingsmail. Online betalen is niet mogelijk.



RESERVEREN EN BETALEN

• via www.ccdewerf.be
• Vanaf woensdag 20 februari (10 uur) t.e.m. woensdag 27 februari (18.15 uur) of zolang de voorraad strekt
• Prijs: 5 EUR
• Max. 2 tickets per bestelling
• Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail
• Tickets die overblijven of niet op tijd werden afgehaald, worden opnieuw verkocht.



AFHALEN

• Enkel aan de balie van cultuurcentrum De Werf.
• Online betalen is niet mogelijk.
• Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact. Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee.
• De tickets kunnen niet per overschrijving betaald worden en worden niet opgestuurd.
• Geen enkel ticket wordt afgeleverd zonder vertoon van je bevestigingsmail.
• Gereserveerde tickets die uiterlijk op woensdag 27 februari 2019 om 18.30 uur niet werden afgehaald, worden opnieuw verkocht en dit enkel aan de b­alie van De Werf vanaf donderdag 28 februari 2019 (10 uur) t.e.m. zaterdag 2 maart 2019 (13.45 uur)


-> Openingsuren balie cultuurcentrum De Werf:

• maandag tem vrijdag: 10-18.45 uur
• zaterdag: 9-13.45 uur
• zondag: gesloten

GEEN TICKET?

Als de raadzitting uitverkocht is, kan je deze live volgen via een videoscherm in de foyer van De Werf, via de livestream en op TV Oost, link streaming: KLIK

Bron: stad Aalst: KLIK
Foto's: ©Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten