Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 2 september 2019

Aalst Carnaval - Carnavalskantine Halle 13 start najaar met rijk gevuld programma! Carnavalsbeurs op 20, 21 & 22 september


22e CARNAVALSBEURS MET 3 DAGEN EEN GEVULD PROGRAMMA

De stad Aalst besloot om vanaf dit jaar de organisatie van de carnavalsbeurs niet meer op zich te nemen, maar wel nog praktisch te ondersteunen.

Om te verhinderen dat dit ferm gesmaakte evenement verdwijnt, nam Steve De Backer van Carnavalskantine Halle 13 het heft in handen...

In juni omschreef hij al het algemene programma! Vandaag pakken we uit met een gesmaakt interview en een pak meer details..


Steve:
"Het kloppend hart van Aalst Carnaval verdient ook jaarlijks zo'n feest als de carnavalsbeurs / 'Werkhalfeesten'.
Ik kan je al zeggen dat de grote zaal volledig volzet zal zijn!
Standhouders mogen er gratis staan, zodat het lijstje aangroeide. Naast de 'anciens', zijn er tal van bedrijven en organisaties die voor de eerste keer hun activiteiten presenteren aan het brede publiek...

Go For Painting is mijn eigen bedrijf met verfgerief en toebehoren en steeds aan zeer scherpe prijzen en ...acties! Het Malsjans Kommitoit, bekend van de beroemde Groeite Malsjans Prois zal aanwezig zijn. Er zullen nieuwe lintjes uitgebracht worden en er zijn nieuwe leden voor te stellen!

O.a. De Draeckenieren, Nick Van Bever, Kortjes in 't Oilsjters, Streek 9, Ateljee93, DAK, Lavaprint Creative Solutions, Bart & Johnny Marcoen & de MuzikOilsjt-CD's, Graphic Consult, Boa- en Grimeworkshop, Creafoam, De Beeldfabriek, Ledshop NL, De Melkmoilen, Lekken En Plekken ... Kortom een immens aanbod van diverse, interessante en toegankelijke standhouders, elk met hun eigen kennis en specialiteit!"


Actualiteit? Té laat... Beurs 2009: Didier Reynders ...


3 DAGEN LANG

• Inkom volledig GRATIS.
• Drankkaarten die 3 dagen geldig zijn. (zo slechts 2 euroloekes voor een pintj!)
• Live WAF-ALOSTA Graffiti op de werkhalmuren (hal 10...).
• Verschillende Aalsterse Foodtrucks (Limifood...).
• Beurs en de nodige randanimatie.
• AKV groepen die 3 dagen lang aanwezig zijn in hun werkhallen, maken kans op gratis drankbonnetjes!



VRIJDAG 20 SEPTEMBER

• Carnavalsbeurs in de zaal van 19u tot 21u 'nacht van de standhouders'.
• Vanaf 21 u: 'De Aalsterse 3 WIJZEN'! 3 Ex-prinsen, naar het idee van 'De drie wijzen', een succesvolle humoristische quiz van de VRT.
Alles wordt in een ludiek Aalsters jasje gestopt, ambiance verzekerd!


ZATERDAG 21 SEPTEMBER

• Carnavalsbeurs in de zaal van 13u tot 18u
• Unieke 'Smaak & Zoektocht', in en rond de Carnavalswerkhallen. Een leuke speurtocht (gratis deelname).
• Vanaf 14u een Outdoor podium met tal van covergroepen:
meidengroep 'ONS3' kinderanimatie, Prinsj Antoine, De Copaings...
• Vanaf 21u? Het Aalsterse Karaoke Swingpaleis! Verschillende teams 'zingen het tegen elkaar op'. Presentatie: Steve De Backer en er is een heuse 'Afterparty' in de kantine!



ZONDAG 22 SEPTEMBER

• Van 8u tot 13u: Outdoor Rommelmarktje (inschrijving via Steve in de kantine)
Terug de 'Smaak & Zoektocht' in en rond de Carnavalswerkhallen (gratis Deelname)
• Tussen 10u en 12u? Een 'Speed Carnavalsveiling': unieke verzamelobjecten worden geveild, alles start aan 1 euro! (de te veilen objecten dateren van 1954 tot 2018!)
• Vanaf 12u30 tot 14u covergroep Prozak (De Kreuners Tribute).
Carnavalsbeurs in de zaal van 13u tot 18u
• Vanaf 14u 'Oilsjt Live Outdoor' (onder leiding van Bart Marcoen). Met tal van 'MuzikOilsjt'-artiesten: Nicole Schellinck - Johny Marcoen- Prins Enrico - ...
• Vanaf 17u optredens van diverse Prinsj(en) en de kandidaten-prinsj 2020 (stad Aalst en 'n Orend) & Prinsj Kantine...
De prijsuitreiking van de zoektocht is er vanaf 19u30...


TOURNEE GENERHALLE 13


Steve:
"Vanaf 4 september start onze nieuwe 'Tounée GénérHalle 13-actie' met iedere woensdag 8 jupilers aan 15 euro en dan krijgen de deelnemende groepen (AKV of Los) één stempel op hun spaarkaart.
Op de openingsavond doen we een Kick-Off met dubbele stempels!

Elke woensdag kun je verder sparen en tijdens de slotparty op woensdag 19 februari 2020, zijn er dubbele stempels én maken we in de vroege ochtend bekend wie de prijswinnaars worden!
Maar de 'strijd' om 1 volledige pallet Jupiler (40 bakken!) kan dus losbarsten!"


Ook De Copaings komen optreden op de beurs!
   Ze brengen in primeur hun nieuwste single...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten