Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 20 september 2019

Aalst Carnaval & FC De Kampioenen 4: Eerste Beelden maken Vlaanderen warm voor 18 december! *UPDATE*


OOK AFFICHE 'VIVA BOMA' MET 'AALSTERSE TOUCH'

4e Kampioenenfilm wil publiek lokken dankzij grootse promo-campagne!

De fragmenten zijn ingeblikt, de montage loopt goed en... de lancering is in zicht!

 • De eerste beelden:De Trailer:Pitch:

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam.

Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Het wordt een heroïsche krachtmeting waarin familiebanden, topsport, Voil Jeannetten, vriendschap en verraad centraal staan.

‘F.C. De Kampioenen 4 : Viva Boma’ werd in maart en april 2019 gedraaid op exotische locaties in Aalst, Meldert, Anderlecht, Eeklo, Sint-Niklaas, Opglabbeek, Overmere, Ursel, en Kruishoutem.

Naast de vertrouwde Kampioenen zijn er uiteraard weer verrassende gastacteurs – waaronder Bab Buelens als Niki, Warre Borgmans – en speelse cameo’s.

• Scenario : An Swartenbroekx – Steve De Wilde – Bart Cooreman – Bart Vaessen
• Regie : Jan Verheyen
• Productie : Eric Wirix, Tine De Meulenaer

CARNAVAL


Carnaval Aalst en AKV De Lodderoeigen spelen hoofdrol!

Zowel tijdens de zondagstoet, als 4 dagen in de paasvakantie, waren er in Aalst opnames voor de film.

Xavier als Voil Jeannet? Pascale als Bomaworst?  Een tank?! Bieke en Markske als begrafenisondernemers? En bijzonder veel humor, satire, misverstanden... Kortom FCDK4 wordt dé familiefilm tijdens de kerstvakantie en de maanden erna...

Vanaf 18 december in de bioscoop!

Zondagstoet:


Paasvakantie:


-> Eerder verschenen:

Reportage Thema-voorstelling De Lodderoeigen: KLIK
Reportage Persconferentie / Doop: KLIK
Reportage Filmopnames Paasvakantie: KLIK

Reportage Terugblik / Vooruitblik De Lodderoeigen: KLIK

Foto's: ©Bjorn Van Ryckeghem, ©Cris De Wolf & ©Carnavalaalstkoentje
Persinfo i.s.m. Independent Films

-> Carmen???!


PROMO SEPTEMBER:

Exclusieve filmfoto's: i.s.m. & ©Independent Films

Geen opmerkingen:

Een reactie posten