Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 23 september 2013

10 jaar De Zakkeschoiters met unieke reeks Nominetten!

(©Carnavalaalstkoentje: De Zakkeschoiters, Carnavalsbeurs 2013)

10 JOOR DE ZAKKESCHOITERS

De enige Arendse Carnavalsvereniging, AKV De Zakkeschoiters bracht een unieke reeks Nominetten op de markt naar aanleiding van hun 10-jarig bestaan!

Carnavalaalstkoentje:
"10 jaar De Zakkeschoiters: dat mag niet zomaar voorbijgaan?"

Smartie:
"Dat vinden we ook, Koen. Daarom wilden we iets unieks doen: er werden 100 kaders uitgebracht met telkens 8 Nominetten in een mooie kader!
Er is ook nog een exclusieve 'foute druk' en die verkopen we ook!"






Carnavalaalstkoentje:
"Maar er is een goede doel aan gekoppeld?"

Smartie:
"Het 'verhaal' van Geloeif Mè Goed, kan niemand koud laten hé. Daarom schenken we 5 euro per verkochte kader aan GMG!
De kaders kosten 40 Euro en zijn échte verzamelobjecten: tijdens de Carnavalsbeurs verkochten ze goed! Snel zijn is de boodschap dus.
Wie de 'foute-druk-Nominetten' koopt: daarvan gaat de volledige opbrengst naar GMG!"


Voor de verzamelaars, wees er snel bij!
Bestellen kan via de.zakkenschoiters@telenet.be of telefonisch bij Cleancy (0468 13 75 08)


Carnavalaalstkoentje:
"Welke plannen hebben jullie voor 2014?"

Smartie:
"Arendcarnaval moet het absolute hoogtepunt zijn van de 10-jaar-viering: we hebben een prachtig kostuum laten ontwerpen!
We willen tonen dat we als enige Arends Groep mooi voor de dag komen. Ook aan de wagen zijn we al volop aan het voorbereiden. Hierbij nodig ik iedereen nu al uit voor de Arendcarnavalstoet van 2014!"


Meer over de 'geschiedenis' van De Zakkeschoiters:
via DEZE LINK

(©De Zakkeschoiters, in vol ornaat: Arendcarnaval 2013)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten