Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 7 september 2013

Veelbelovende 16e Carnavalsbeurs op 21 en 22 september 2013! *UPDATE*

(ALLE foto's bij dit artikel ©Carnavalaalstkoentje)

Hoewel we het al maandenlang aankondigden op de blog,
zijn we 'verplicht' er ook nog eens apart aandacht aan te geven: de 16e carnavalsbeurs van Aalst gaat dus door op 21 en 22 september 2013, telkens van 14 tot 19 uur!


ATELIER SANDY (foto 1)

Opnieuw het ideale moment om het 'Opendeur' van
Atelier Sandy én de collectie van Belplumes te bezoeken!

"Het ganse jaar door eigenlijk is Atelier Sandy druk in de weer met hun unieke concept! Vroeger beperkte men zich tot het maken van kostuums.
Tegenwoordig kan men het 'totale ontwerp' realiseren en indien nodig brengt men zelfs basisideeën aan in de voorontwerpfase.
Zo kun je er niet alleen terecht voor de stoffen, maar ook voor accessoires, ritsen, enz...
Bovendien is men door de professionele werkwijze, gespecialiseerd in hun vakgebied en trekt men ook langs bij internationale beurzen om 'verse inspiratie' en exclusieve materialen te kunnen toevoegen aan hun gamma."

Atelier Sandy belooft weer een bezoekje waard te zijn. Naast een kennismaking met hun concept, zijn er ook telkens wat 'koopjes' tijdens de Carnavalsbeurs!


MARION HOOP DESIGN


"Hey Koen,

Hoe is het zo in Aalst?

Ook al weer druk bezig met het volgende feest?
Hier zijn ook al weer verschillende groepen van de Aalsterse carnaval geweest voor besprekingen rond 'foam'!
Wij komen 21 en 22 september weer naar Aalst tijdens de 'Open Dagen' van de Carnavalswerkhallen en staan weer op onze vaste plaats,
samen met Atelier Sandy.

Ook dit jaar willen we er weer wat leuks van maken."


Marion Hoop Design zal opnieuw een demonstratie geven van hun absolute vakkennis op gebied van foam!



GRAFITTI

"Al sinds 2002 brengen WAF (& team 'Alosta') er jaarlijks -tijdens de carnavalsbeurs van september- de mooiste grafitti aan op de buitenmuren van de Carnavalswerkhallen."

Ook nu zal dat niet anders zijn en kun je deze kunstenaars bewonderen!

"In het weekend van de beurs gaat WAF met enkele vrienden
'de kantien' onder handen nemen (mooie graffiti tekeningen opzetten)"

CD's


Zowel 'De Salongcarnavalisten' (dubbel CD!), 'Beater' Chris Boone (Prinsj Den Boein 2010) als 'Frank, Patrick & Montooken' lanceren hun nieuwste projecten!

Als alles goed verloopt, mag je dus 3 gloednieuwe Oilsjterse Carnaval CD's verwachten tijdens de Carnavalsbeurs!

Maar...op de carnavalbeurs kan je reeds in voorverkoop ook de CD bestellen van 'MuzikOilsjt volume 5' over 'Kamiel Sergant' én de 'exclusieve CD-box' van De Prinsengarde!

Bart Marcoen:
"Diegene die intekenen voor MuzikOilsjt Volume 5 worden uitgenodigd op de CD-voorstelling ergens in het begin
van November in Salons Carlton. Meer info..."









Frank Van Rymenant:
"Je kan ook al je bestelling plaatsen van de unieke CD-box van De Prinsengarde! Het is een 5-CD-box met een aantal nieuwe nummers op! Maar ook met 100 nummers in totaal, die iemand van De Garde geschreven of gezongen heeft. Een écht verzamelitem: er komen er maar 350 uit!"





Voorsmaakje van het nieuwe CD-seizoen 2013-2014 krijg je HIER

STANDHOUDERS


Diverse 'Standhouders', zoals AVP (DVD's Carnaval), DAK (Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval) en vele anderen presenteren er hun 'waren' en doen uiteraard aan klantenwerving! Ook 'Feitelijk Verenigd' zal er staan met gadgets ten voordele van Geloeif Mè Goed!



VERKOOP DOOR CARNAVALSGROEPEN


Uiteraard proberen de carnavalsgroepen zelf ook nog de overbodige koppen, poppen en zelfs volledig praalwagens aan de man of vrouw of (uitheemse) carnavalsgroep te brengen.

Na de Carnavalsbeurs volgt onvermijdelijk de laatste ronde van de 'afbraakwerken' en vatten de voorbereidingen op Carnaval 2014 ook in de Werkhallen definitief aan!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten