Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 19 januari 2014

Bene-eat en Benefiet een succes: Geloeif Mè Goed dankt iedereen van harte! Nu nog de SMS-actie!


DANKBOODSCHAP

Met een boodschap op hun website bedankt Geloeif Mè Goed, Feitelijk Verenigd en de vzw Carnavalist Tot In de Kist iedereen die van Bene-eat en het Slotbenefiet een succes maakte.
Tegelijk zeggen ze ook "dankjewel" voor alle financiële, praktische en morele steun de voorbije maanden...

"Dank u wel aan de bijna 1300 eters op Bene-Eat. Dikke merci aan De General en zijn troepen, Michelleken (stuk voor stuk fantastische mensen) en voor de vrijwilligers in de keuken (kga verder geen namen noemen want kga er vergeten). Bedankt aan Okapi Aalstar, zowel eerste ploeg als jeugd om ons de kans te geven dit in het Forum alsnog te organiseren. Bedankt aan Jo en Soundfield, Jacob Van Belle… Bedankt aan de vrijwilligers achter de bar. Bedankt aan Raf Coppens, Bee Nutz en Sergio… Stuk voor stuk mensen met het hart op de juiste plaats. Bedankt aan Freddy Herssens en Wendy Herssens van AVP. We sluiten nu een eerste hoofdstuk af. Maar niet zonder de mensen te bedanken die ook nog eens geldelijke steun gaven… "

Nu rest nog de SMS-actie en richt Geloeif Mè Goed zo stilaan zijn pijlen op waarvoor GMG eigenlijk staat: een échte Oilsjterse Carnavalsvereniging!



SFEERBEELDEN

(Foto's en Sfeerbeelden: ©Oilsjt Een Weireldstad)


Meer sfeerbeelden via DEZE LINK op facebook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten