Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 19 juli 2018

Aalst Carnaval 2019/2020 - Michel Cleemput stelt kandidatuur jaartje uit?!


MICHEL STELT 4e GOOI NAAR PRINSENTITEL UIT

Op 31 maart kondigde Prins Antoine (1974) in een goedgevulde Sint-Annakring nog aan dat Michel Cleemput van Tenerife naar Aalst verhuist, om voor de 4e keer een gooi te doen naar de titel van Prins Carnaval!

Michel was eerder al Prins van 1971, 1973 en 1978. Een vierde titel zou een ongeëvenaard record zijn!

Michel zelf kwam recent terug uit Tenerife, om in Aalst te komen wonen, zodat hij zou voldoen aan de voorwaarden om Kandidaat te mogen zijn.

Maar gaat ook zéér graag terug naar het grootste van de Canarische Eilanden, 'zijn' rustige vakantieplek én woonplaats sinds een aantal jaren.

Alles kon wel degelijk in orde komen en hij voldeed perfect aan de voorwaarden om zich kandidaat te mogen stellen. 

'Administratieve omstandigheden die doorwegen', daar leek het -in tegenstelling tot eerdere berichten- niet om te gaan.

Michel heeft gewoon meer tijd nodig en dan steekt het niet op een jaartje...


2020

Hij wil er énorm veel plezier aan beleven, op zijn manier...
48 (!) jaar na z'n eerste titel zou Michel Cleemput dus het nog eens wagen. 

Maar nu stelt hij het uit... en doet mogelijk mee in 2020, 49 jaar verder dus.
Ergens jammer, want er was al een logo, en veel praktische zaken zaten in de pijplijn.


Uitstel is geen afstel en ook in 2020 zijn er dan 3 waardige kandidaten: Naast Michel, ook Prins Werner (op zoek naar zijn 3e titel) én Yvan De Boitselier, die zo graag Prins Carnaval wil worden en eerder al diverse pogingen ondernam.


Ook andere namen circuleren nog... 'Oilsjt es Oilsjt'...

Sinds 2015: Michel bij De Saazers


2019

En voor 2019?
Reeds voorgesteld: kandidaten Massi en Meyst...


Op zondagnamiddag 23 september weten we wie van de kandidaten-Prins (volgen er nog verrassingen?) hun lint krijgt. Zaterdag 26 januari kent Aalst de naam van zijn 67e Prins carnaval!

Prinsenverkiezing Michel 1978, autocaravan:


Bron artikel: Eigen info! Ook via HLN: KLIK

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, krantenarchief & ©Bjorn Van Ryckeghem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten