Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 24 januari 2019

Aalst Carnaval 2019 - Oilsjt Zingt?! Zing op 2 & 3 februari mee met de Oilsjterse Klassiekers!


OILSJT ZINGT BRENGT KLASSIEKERS TOT LEVEN!

Aalst.TV en Muzikoilsjt organiseren op zaterdag 2 en zondag 3 februari in zaal Arty Party in de Molenstraat opnieuw 'Oilsjt Zingt'.


Bart Marcoen:
"De klassiekers van Kamiel Sergant, Jean-Paul De Boitselier en vele anderen worden er vanonder het stof gehaald en de ambiance die typerend was voor de Keizerhallen, wordt er terug getoverd. Jong en minder jong geweld zingen er dé klassiekers van Oilsjt Carnaval.

We halen zo heel wat oude liedjes naar boven.
Met dit evenement willen we de klassiekers zoals Raldegeda, Oilsjteneers Zemmen of Zjeur Jong in ere herstellen.
Het zingen van echte volksmuziek is ook in Gent en Antwerpen al heel succesvol gebleken!

De editie van 2017 was een schot in de roos, de sfeer was toen echt geweldig. We zorgen voor een zangboekje, een 'stroeien muzieksken' en we bieden ook 'echte Oilsjterse trippen' en gezouten erwten aan. We kruiden het geheel dus met een stevige portie nostalgie...

Zaterdag 2 februari openen de deuren om 19 uur.
Dit jaar is er op zondagnamiddag 3 februari ook een 'pateekes-ediesje'.
We hopen ook in de namiddag dezelfde sfeer te creëren, al zal dat niet ontbreken met een 'sjoeken' een 'Oilsjterse vlooj' en een 'zjatje kaffe’.

Merci hein!"



-> Een ticket kost 15 euro en is te verkrijgen via deze link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten