Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

zaterdag 9 maart 2019

Aalst Carnaval 2019 - Sjatt-Friends gaven 2e Prijsuitreiking van de 'Kleine Ver-Sjatt-Cé Prois'!


SJATT-FRIENDS BELONEN MOOISTE KOSTUUMS

Tweede Prijsuitreiking kon rekenen op massale belangstelling!

Café 't Paviljoen leek vrijdagavond 8 maart te klein door de grote opkomst.
Bij de groepen waren de 5 laureaten méér dan trots, zij kwamen af op de uitnodiging. Al zag de organisatie ook een pak volk komen dat nog even wou 'afkicken' van de driedaagse.


Sjatt-Friends zelf en Silke Hermans bezorgden ons de foto's...


Sjatt-Friends:
"Onze tweede super geslaagde editie van de uitreiking van de Kleine Ver-Sjatt-Cé prois (mooiste, leukste, origineelste, ... kostuum) is achter de rug.
Voor het 2e jaar op rij, barstte het Paviljoen uit zijn voegen. Een dikke profisjatt aan de 5 winnaars van de 71 ingeschreven en 188 losse groepen!
Van harte dank aan de aanwezige groepen, sympathisanten, de zangers van dienst, onze Prinsj Bart De Meyst, Prinsj De Voegel, Prinsjen Kenny, Joeri, Bart II, Jurgen & kandidaat-Prins carnaval 2020, Yvan..."Sjatt-Friends:
"Verder kwamen ook kandidaten-Arendprins 2019 Bram en Henkens, onze vrienden voor het leven Peter Van Keer, Steven Van Wesemael en Vincent Delforge en gastzanger Gil De Boeck langs."

UITSLAG

1. De Melkmoilen (winnen €550):


2. De Poipeplekkers (winnen €325):


3. De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet (winnen €200):


4. De Salongcarnavalisten (winnen €150):


5. OLG De Postirkes (winnen €100):


Sjatt-Friends:
"Een speciaal woordje van dank aan al onze sponsors! Zonder hen was dit onmogelijk geweest! Merci Virtuala, 't Paviljoen (Evie Dhondt), De Bisschop, Las Fiestas, Knipperdeknip (Hilde DS), Café de Club (Hopmarkt), Café Dug Out, Verzekeringen P&V, AASB Steigerbouw, Dooremont Totaalinrichting Badkamers (Wouter Dooremont), Café de Kleine Beurs (Muriel Wertbrouck), Café 't Ajuinten (Nicole De Coster), Café Den Bercabere, MC Construct, KingKong Adverstising, t' Filetpurken, Lowie Alfons, Garage Van Londersele, Van Londersele Luchthavenvervoer & personenvervoer, Liebaut, Bakkerij Kestemont, Café 't Clubken (Raf Moraleda Barona), Kapsalon Cindy en Tuperfriet (Edwin Borms).


Sjatt-Friends:
En last but not least, merci aan Marc De Bruecker, Edwig Becque; Tgv'ken, Els Donckels en Veerle Moyersoon en mezelf (Ann) 😜 voor het ophalen van de sponsoring, Livia Becqué voor de foto's van de 5 winnaars, Veerle Moyersoon en Ria Duwez, onze 2 lieftallige hostessen, nog eens Tgv'ken voor de muziek en alle Sjatt-friends voor de vriendschap en het amusement.

Tot noste joor! Groeten van de Sjatt-Friends!"


SFEERFOTO'S


Reportage: Sjatt-Friends
Foto's: ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten