Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 18 februari 2018

Aalst Carnaval 2018 - Sjatt-Friends gaven Prijsuitreiking van de 'Kleine Ver-Sjatt-Cé Prois'!


SJATT-FRIENDS BELONEN MOOISTE KOSTUUMS

Vriendengroep hield eerste Prijsuitreiking


Sjatt-Friends:
"Onze eerste geslaagde editie van de uitreiking van de Kleine Ver-Sjatt-Cé prois (mooiste, leukste, origineelste, ... kostuum) is achter de rug.
Het Paviljoen barstte vrijdagavond 16 februari uit zijn voegen. Een dikke profisjatt aan de 5 winnaars van de 75 ingeschreven en 189 losse groepen..."



Sjatt-Friends:
"Van harte dank aan de aanwezige groepen, sympathisanten, de zangers van dienst, prinsen Alex, Joeri Mens, Bart de Nys, Dennis De Wolf, Werner Kinoo, Klaus Gabrio, ons petjen ver 't leven Christophe Troch maar ook kandidaat prins 2018, Peter Van Keer, Vincent Delforge, Katrien Castelain en de 2 kandidaten prins ver den Orend Katleen Sven en De Voegel.
Die laatste 2 wensen we veel succes voor 3 maart..."



Sjatt-Friends:
"Onze winnaars waren Stièndoeid, die wonnen €550, Geloeif Mè Goed werd tweede, zij kregen €300 en een lijmpistool.
Derde eindigden De Popollekes, voor hen hadden we €175 en een grote slijpschijf.
Vierde Dest Goe Schief, €125 en een kleine slijpschijf namen zij mee naar huis.
Vijfde tenslotte De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet, zij hielden er €75 aan over én ook voor hen een kleine slijpschijf..."



Sjatt-Friends:
"Een speciaal woordje van dank aan al onze sponsors : 't Paviljoen, De Bisschop, Las Fiestas, 't Clubken, den Bercabere, 't Stadion, de Vulcano, de Chopin, den Dug-out, den Ajoin, de Geniepegen Drauk, t' Filetpurken, Lowie Alfons, AASB, Garage Van Londersele, Van Londersele Luchthavenvervoer & personenvervoer en Verzekeringen P&V.
En last but not least, merci aan Marc De Bruecker en Edwig Becque voor het ophalen van de sponsoring, Livia Becqué voor de foto's, Veerle Moyersoon en Ria Duwez, onze 2 lieftallige hostessen, Den Boeim en Tgv Sjatt-friends voor de muziek en alle Sjatt-friends voor de vriendschap en het amusement. Tot noste joor ! SJATT-FRIENDS ! X"


Reportage & Foto's: ©Sjatt-Friends

Geen opmerkingen:

Een reactie posten