Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

maandag 15 januari 2018

Aalst Carnaval 2018 - Den Oitgeranzjeirde Jury staat terug paraat! / Stem op het beste stoetliedje i.s.m. Oilsjt Mjoezik!

Foto: ©Oitger. Jury 2018: De Zieke Zj -2x0 krijgt verfbon

ACHTSTE JAAR TONEN ZE HUN CARNAVALSHART

De 'oorsprong van deze jury' is dat ze ooit de 'originele jury' was, die na carnaval 2010 bedankt werd voor 'bewezen diensten' en vervangen werden door een 'nieuwe'.

Deze gemotiveerde jury bleef niet bij de pakken zitten en besloot om 'zoete wraak' te nemen op een Oilsjterse, waardige manier.
Hun jurering levert vaak verrassende resultaten op!
Maar dat ze voor sommigen juist een 'symbolische meerwaarde' heeft, maakt het zo uniek.
Acht jaar later zijn er al nieuwe gezichten bijgekomen, maar de filosofie blijft identiek.PROISOITROIKINK

'Groeite Proisoitroikink Van Den Oitgeranzjeirde Jury'

Ook in 2018 wil men met haar eigen jurering, carnavalsgroepen bedanken die de 'top 3' haalden.
Op 16 maart is er in Bowling The New Cat, i.s.m. Oilsjt Mjoezik, de Groeite Proisoitroikink.STEUN DE OITGERANZJEIRDE JURY

Lintje en Pin zijn unieke verzamelobjecten

De laatste verfbonnen i.v.m. de Prijsuitreiking na de stoet van 2017, werden door de Oitgeranzjeirde jury (en gesponserd door de firma Renewi en HUBO), plechtig overhandigd aan De Zieke Zjieratten-2X0, tijdens het Driekoningenfeest.

Op naar de prijsuitreiking van 2018, wil men niet alleen de TOP 3 belonen bij grote-, middelgrote-, en kleine groepen, men bekroond ook het mooiste stoetlieken in de stoet (i.s.m. Oilsjt Mjoezik).


Om wat extra centjes te verzamelen, geeft men ook terug een lintje en een pin uit.

Den Oitgeranzjeirde Jury:
"Met dit initiatief willen we bewijzen dat Den Oitgeranzjeirde Jury Van Oilsjt het carnavalshart op de juiste plaats heeft.
De juryleden beoordelen de carnavalsstoet van zondag 11 februari en dezelfde avond maken we al onze uitslag bekend.... Heel vaak zitten we er 'boenk op', al houden wij geen rekening met strafpunten, wij belonen alleen maar..."Stemmen op het beste Stoetliedje 2018? KLIK

Foto's: ©Oitgeranzjeirde Jury & ©Patrick De Boeck

Met dank aan
De Oitgeranzjeirde Jury!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten