Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

dinsdag 9 januari 2018

Aalst Carnaval 2018 - Losse Groepen schrijven zich ten laatste in op zondag 21 januari


21 JANUARI 'DEADLINE' VOOR HERINSCHRIJVING

De Numerus Clausus die geldig is voor de stoet van 2018, is er niet alleen voor AKV's, maar eveneens voor Losse Groepen.

Alleen de correct ingeschreven 214 Losse Groepen uit de stoet van 2017 (van één tot 14 leden), mogen zich herinschrijven.
Ze kregen allemaal een mail met daarin een copy van het Globale Stoetreglement (afmetingen karretjes, aantal leden, hoeveelheid leden t.o.v. gedomicilieerde leden die in Aalst wonen...).

Verder een invulformulier, waarop ze de naam van hun groep, hun thema en de bevestiging tot deelname aan de stoet 2018 op zondag en / of maandag, moeten aanvullen.

Ook de namen van hun leden en hun gegevens moeten (correct) ingevuld worden.
Dit is niet alleen belangrijk voor de verzekering,  maar eveneens om te checken of de groepen nog overeen stemmen met het jaar ervoor.

Verkeerde of onjuiste gegevens kunnen immers aanleiding geven tot verzekeringskwesties bij een ongeval, en zijn eveneens een ernstige inbreuk.DEELNAMEKAARTEN WORDEN OPGESTUURD

De 214 groepen uit de stoet van 2017, kunnen zich zo tot en met zondag 21 januari 2018 inschrijven.

Nadien worden geen inschrijvingen meer aanvaard.
Het 'team Cultuur en evenementen' van de stad Aalst zal vanaf 24 januari 2018 de deelnamekaarten opsturen.

Het spreekt vanzelf dat ook die deelnamekaart van cruciaal belang is voor de stoeten.

De losse groepen wensen wij alvast veel ceativiteit toe, als het échte 'peper en zout' van de 90e carnavalstoet!Foto's: ©Bjorn Van Ryckeghem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten