Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

dinsdag 28 augustus 2018

Aalst Carnaval - AKV Steirk kiest voor vernieuwing: gezinsvriendelijke 'Walk & Dinner'!


VAN EETFESTIJN NAAR GEZINSHAPPENING

Eetfestijnen zijn tradities en een belangrijke bron van inkomsten.

Maar soms moet je durven vernieuwen! 
Een uitgebreid aanbod met verse producten, aangevuld  met een heuse gezinsbeleving...

AKV Steirk stelt aan u voor: 'Walk & Dinner'!


Dries (voorzitter):
"We deden eigenlijk al jaren ons vertrouwde concept: in november een klassiek eetfestijn in zaal Artisjoke te Erpe.
Op het menu steevast lekkere spaghetti, keuze uit drie zelfgemaakte sauzen. Het eetfestijn was steeds een groot succes, maar eerlijk? We waren er een beetje op uitgekeken.
Vandaar dat we op onze Algemene Vergadering besloten hebben om eens iets totaal anders te gaan proberen..."Dries:
"Dat nieuwe concept is de Walk & Dinner op zaterdag 8 september op en rond de prachtige boerderij van Walter De Smet te Hofstade.
Zoals je op de flyer kan zien, hebben we onze lekkere spaghetti behouden, maar is er doorheen de dag veel animatie voor jong en oud!"Dries:
"We gaan zelf van tijd tot tijd eens naar een eetfestijn van bevriende groepen, maar vaak moeten we daarvoor een babysit zoeken voor onze (jonge) kindjes.
Dat is nu exact wat men op onze Walk & Dinner niet gaat moeten doen!
Kinderen zijn zeer welkom bij ons en zullen kunnen genieten van een springkasteel, kindergrime, tal van volksspelen, een heuse tractorrit en nog veel meer!

Opdat ook de ouders zich niet zouden vervelen terwijl de kindjes aan het spelen zijn, voorzien we een aantal lekkere biertjes (waaronder hét Steirkbier bij uitstek, Witkap Stimulo), Gin-Tonics & bierplanken...


Je gaat als ouder zeer op je gemak kunnen zitten en ik kan uit ervaring spreken: dat kan eens deugd doen!"


Dries:
"Tijdens de namiddag is er ook een wandelzoektocht voor jong & oud, met onderweg uiteraard een tussenstop.

Kortom, we kozen eens  iets anders: zeer kindvriendelijk & gezellig!

Iedereen is meer dan welkom op zaterdag 8 september.
Wens je nog meer info, neem gerust contact op via onze facebookpagina!

Met Steirke groeten, Dries"


Steirk in de stoet van 2018:


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & AKV Steirk

• Foto's: ©AKV Steirk & ©Bjorn Van Ryckeghem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten