Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

vrijdag 22 januari 2016

Somati FIE keurt brandblussers groepen / Veiligheid rond werkhallen / Oproep tot 'positieve' Pers!


VEILIGHEID

vzw Carnavalist tot in de kist zorgde dit jaar,
opnieuw in samenwerking met de Aalsterse firma Somati FIE,
voor de jaarlijkse controle op de brandblussers van de carnavalsgroepen.


Maar ook de veiligheid rond de Werkhallen is prioritair!
Net als 'positeive(re)' Pers!

Vzw Carnavalist tot in de kist:
"We hebben ook dit werkjaar opnieuw gepoogd om constructief en positief te werken met als doel zoveel mogelijk en op een realistische haalbare manier, de groepen te steunen inzake veiligheid, informatie en de samenwerking met de dienst organisatie/stad Aalst.

In de eerste plaats willen wij Kenneth van Lierde bedanken voor de open samenwerking en feedback, alsook de stad Aalst. 
Bewijs daarvan is het nieuwe verkeersplan voor de hallen tot en met carnaval, teneinde de veiligheid van de werkende carnavalisten wat meer te garanderen."


Vzw Carnavalist tot in de kist:
"Verder werd, met dank aan Somati FIE, opnieuw een keuring gedaan van alle brandblussers (221) en kregen alle aangesloten groepen een druppellader.
De vzw is blij te mogen stellen dat er 72 groepen lid zijn, inclusief de 4 nieuwe groepen.

Het bestuur werd dan ook anoniem herkozen op de laatste algemene vergadering, waarbij tevens bij uitbreiding een nieuwe kandidatuur werd weerhouden"


TOEKOMST

De vzw Carnavalist tot in de kist hoopt in de toekomst op deze open en directe manier verder te kunnen werken met de dienst organisatie, Stad Aalst en de voorzitter van het feestcomité.

Vzw Carnavalist tot in de kist:
"We wensen alle ingeschreven groepen en in het verlengde alle Aalstenaars een fantastisch en veilig carnaval, waarbij we aan één zjiel en 'aal tesaumen' op een positieve manier kunnen vieren. 

In die zin roepen wij nogmaals de pers, en dan voornaam 'bepaalde' pers, op om positieve berichtgeving over Aalst te brengen, in plaats van sensatiebeluste artikels of polls, enkel tot doel ons imago, waar we nu al jaren met man en macht, samen met heel vele Aalstenaars aan werken, niet langer te schaden. 

Wij hopen dat die bepaalde lokale journalisten hier ook oog en oor voor hebben en dus ook hun "liefde voor Aalst" gevoel laten spreken."

Vriendelijke groeten,

Carnavalist tot in de Kist vzw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten