Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 7 november 2017

Prinsverkiezing 2018 - Verkoop tickets start op 25 november om 10u online!


Ticketverkoop Verkiezing Prins Carnaval 2018 

Op zaterdag 20 januari 2018 vindt de Verkiezing Prins Carnaval plaats in de Flora (Albrechtlaan 78). 

Tickets zijn uitsluitend online te bestellen vanaf zaterdag 25 november om 10 uur via www.aalst.be/prinsenverkiezing.


Praktisch

De online ticketverkoop start op zaterdag 25 november 2017 om 10 uur stipt en loopt tot en met zaterdag 2 december 2017 via de website www.aalst.be/prinsenverkiezing.    

• Een toegangsticket kost 5 EUR.  
• Er kunnen maximaal 2 tickets per postadres gereserveerd worden. 
• Om misbruiken te voorkomen, wordt bij het invullen van de aanvraag per ticket ook het rijksregisternummer gevraagd (nummer achterzijde identiteitskaart bovenaan links). 
• Een aanvraag van 2 tickets vereist dus 2 verschillende rijksregisternummers.  
• Alle reservaties worden ontegensprekelijk in chronologische volgorde verwerkt.   
• Zodra de reservatie door het systeem aanvaard is, ontvang je automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie.  
• Zodra de beschikbare tickets uitgeput zijn, geldt het ‘op is op’-principe.  

• De resterende tickets + de tickets die niet op tijd werden afgehaald, worden enkel nog aan de ticketbalie van De Werf verkocht van woensdag 3 januari tot en met zaterdag 20 januari 2018; in die periode is online reserveren dus niet meer mogelijk. 
• De ticketverkoop van de Prinsverkiezing wordt afgesloten op zaterdag 20 januari 2018 om 12 uur stipt!  


Betaling

• Betalen en afhalen Persoonlijk afhalen kan enkel aan de ticketbalie van cultuurcentrum De Werf vanaf maandag 4 december 2017 om 10 uur, tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf: van maandag tot vrijdag van 10 tot 18.45 uur – zaterdag van 9 tot 13.45 uur – gesloten op zondag.  

• Breng de identiteitskaart(en) mee, ter controle van bij reservatie opgegeven rijksregisternummer(s). Dit om misbruiken te voorkomen.  

• Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact aan de balie van De Werf. Vergeet je reservatiebevestiging niet, geen enkel ticket zal worden afgeleverd zonder reservatiebevestiging. Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee.


4 december

• Belangrijk: op maandag 4 december 2017 worden enkel de tickets voor de Verkiezing Prins Carnaval verkocht en is er uitzonderlijk geen ticketverkoop van andere activiteiten. 
• De tickets kunnen niet per overschrijving betaald worden en worden niet toegestuurd. 
• Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden NIET aanvaard.
• Gereserveerde tickets die uiterlijk op maandag 18 december 2017 nog niet werden afgehaald aan de balie, worden opnieuw vrijgegeven voor verkoop.

Groepen & kandidaten

Voor de carnavalsgroepen verandert er niets.

Afhankelijk van de categorie (in 2017) krijgen zij 20, 25 of 30  kaarten ter beschikking, mits ze die bestellen op de manier waarop ze daarover geïnformeerd werden.

Elke kandidaat krijgt 450 kaarten ter beschikking, die hij zelf moet verdelen onder zijn achterban.

Bron Info: via Stad Aalst (Persbericht 07/11/2017)

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Prinsverkiezing 2017

Geen opmerkingen:

Een reactie posten