Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

dinsdag 19 december 2017

Aalst Carnaval 2018 - Welke klas mag gratis naar de Winterfoor op de 'Dag van het Kind'?


WEDSTRIJD 'DAG VAN HET KIND 2018'

Wil jij met jouw klas kans maken op een gratis bezoekje aan de Winterfoor tijdens de Dag van het Kind (donderdag 8 februari)?

Neem dan deel aan deze wedstrijd!

Team Jeugd organiseert een wedstrijd voor klassen van het kleuteronderwijs, het lager onderwijs en het bijzonder onderwijs in Aalst.
De 6 klassen die het origineelst uit de hoek komen, mogen tijdens Dag van het Kind (donderdag 8 februari 2018) gratis op alle attracties van de winterfoor. Net als vorige jaren, worden alle klassen uitgedaagd om een leuke, creatieve videoclip te maken op een bestaand Aalsters carnavalsnummer naar keuze. Er zal o.a. gequoteerd worden op originaliteit en enthousiasme. Alle filmpjes moeten uiterlijk tegen zondag 28 januari 2018 bezorgd zijn.

Indienen kan op twee manieren:
- digitaal verzenden naar jeugd@aalst.be via WeTransfer.
- of op een USB-stick indienen aan de balie van het administratief centrum, Werf 9 te 9300 Aalst.


Vergeet in het filmpje of in bijhorende omslag/tekst niet te vermelden over welke klas het gaat en hoeveel kinderen er in de klas zitten, met de nodige contactgegevens (school, leerjaar, naam en voornaam leerkracht, telefoonnummer, e-mailadres).

Nogmaals: de uiterste inzenddatum is 28 januari.
Veel succes!VERZAMEL ZELF LIKES / OOK JURY OORDEELT

Van maandag 29 januari tot en met zondag 4 februari zullen alle ingezonden filmpjes te bekijken zijn op de Facebookpagina van Chipkadee. 

Op basis van het aantal likes die de filmpjes ontvangen op de facebookpagina van Chipkadee zelf, wordt een rangschikking gemaakt.

Daarnaast is er ook een professionele jury, die eveneens een rangschikking maakt. Zowel de stem van de publieksjury (aantal likes) als die van de professionele jury telt voor de helft mee in de uiteindelijke beslissing.

Er worden 6 klassen beloond: 1 kleuterklas, 1 klas uit de eerste graad-, 1 uit de tweede graad- en 1 uit de derde graad lager onderwijs, én 2 klassen uit het bijzonder onderwijs.

Voor meer informatie over de wedstrijd kun je steeds terecht bij team Jeugd, Werf 9, 9300 Aalst (053 72 37 78) of via jeugd@aalst.be.


PROMOFILMPJE

Prins Carnaval 2017 Raf schaart zich achter deze wedstrijd.

In dit promofilmpje moedigt hij scholen aan om deel te nemen:Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Dag Van Het Kind 2017

Bron: Stad Aalst

Geen opmerkingen:

Een reactie posten