Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 6 december 2017

Aalst Carnaval - Brand Geloeif Mè Goed 2004: Integraal Persbericht - GMG wil duidelijkheid over Finaal Eindbedrag!

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, Geloeif Mè Goed 2004

PERSBERICHT IVM VRAGEN UITSTEL

Wil duidelijkheid over finaal eindbedrag

Persbericht 06/12 (integraal overgenomen)

Met deze mededeling willen de getroffen leden in de brandzaak van GMG toch een aantal zaken verduidelijken.

Vooreerst hebben alle getroffen leden afgelopen vrijdag via een persoonlijke en individuele mail (zelfde inhoud) laten weten aan AXA niet te kunnen ingaan op de intentie verklaring.
Vandaag (6/12) kregen een aantal leden een mail terug. Hierin staat de bevestiging van dat wat we in de krant dienden te lezen enkele dagen terug met name dat de deadline van 7/12 naar 31/12 is verplaatst.

We herhalen opnieuw ons standpunt:
"Wij vragen uitstel tot als het gehele financiële plaatje in beeld werd gebracht zonder een datum te prikken, aangezien dit momenteel niet kan. Wij wensen nog niet over te gaan tot een definitieve intentie verklaring zoals gevraagd wordt door AXA. Het heeft immers geen zin om nu haalbare afbetalingsmodaliteiten af te spreken en nadien te moeten vaststellen dat elders ook enkele duizenden euro's worden geëist. Het haalbare wordt dan onhaalbaar. Zoals onze burgemeester, waarvoor we zeer dankbaar en erkentelijk zijn, heeft aangeboden, hopen we dat zeer vlug bij elkaar gezeten wordt met ALLE partijen, waarbij een finaal eindbedrag kan worden vastgesteld. De getroffen leden zijn vragende partij om dit zo snel als mogelijk te verwezenlijken, de leden willen komaf maken met de onzekerheid en verder met hun leven."


Graag hadden wij verdere acties eerst zelf vernomen, alvorens de pers ons hiervan onwetend op de hoogte brengt.

Wij hopen dat de stad vlug met ons aan tafel kan zitten. De media aandacht gaat immers opnieuw liggen en de focus ebt alweer stilaan weg. We zien een zelfde cirkelbeweging als de vorige keren. Wij zullen dit niet laten gebeuren, aangezien we echt komaf willen maken met de onzekerheid maar ijveren wel voor een menselijke, eerlijke en realistische oplossing.

Wij hopen ook dat de pers dit oppikt en, niet zoals onze eerdere persmededeling, dit toch nieuwswaarde vindt.

Mededelingen van AXA of het stadsbestuur halen wel uitgebreid de pers.

Onterecht veroordeeld is op zich al zeer moeilijk te dragen, stilzwijgen nadien is dat des te meer.

Eerder:

• AXA wil toenmalige GMG-leden doen betalen: KLIK
• Reactie Burgemeester: KLIK
• 1e Reactie Carnavalsgroep: KLIK
• 1e Officiële Persbericht, Het volledige verhaal (na 13 jaar): KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten