Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 17 december 2017

Gezelschapsspel Nèm Na 'Wie Wintj De Stoet en Wie Goot Er Bankroet?' volledig uitverkocht!


GEZELSCHAPSSPEL IMMENS POPULAIR!

Carnavalsgroep zelf verrast door de impact

Wat op maandag 20 november, via deze blog in première ging én op één uur tijd 104 reservaties opleverde, bleek de aanzet te zijn tot dé hype van het jaar.
Het carnavalsspel van AKV Nèm Na is nadien opgenomen door alle media en (logischerwijze) totaal uitverkocht.
Liefst 500 dozen vlogen de deur uit.


En dat deden ze op zaterdag 16 december bijna letterlijk: de deur van café 't Paviljoen bleef openstaan en de rij wachtenden reikte tot ... buiten aan het oud-stadhuis!


WACHTLIJST

Aangezien nog niet alle reservaties werden opgehaald, verspreidde de groep deze belangrijke boodschap!


Gie en Guy:
"Uiteraard begrijpen we dat er mensen door omstandigheden op zaterdag 16/12 niet konden bij zijn...
Daarom hebben we meer dagen voorzien om de dozen af te halen, maar die zijn 'beperkt'.
De gereserveerde speldozen kunnen nog afgehaald worden op maandag 18/12 en dinsdag 19/12 van 19u tot 21u in carnavalskantine 'Halle13' (Hoge Vesten 66, 9300 Aalst).
 

De niet opgehaalde dozen gaan op 20/12 terug in de verkoop en worden toegewezen aan de mensen die op de wachtlijst staan.
Dus hou daar rekening mee. We doen al moeite om extra afhaaldagen te voorzien...

En... we moeten écht nadenken of het praktisch mogelijk is een nieuwe lading te bestellen. Vergeet niet dat het er minimum terug 500 moeten zijn en daarom twijfelen we..."


Het spel werd op 'dag 1' al massaal gespeeld. Velen hebben niet gewacht op kerstavond.
Zo zagen we liefst 5 'spelreacties' van spelende carnavalisten op een zondagnamiddag...


SFEERFOTO'S


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje, ©Patrick De Boeck

Met dank aan Patrick (foto's) & AKV Nèm Na!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten