Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 6 juni 2019

Carnavalsveiling 2019 op zondag 9 juni! Goede doel is Levensvreugde Verblijven vzw


Carnavalsveiling zondag 9 juni 2019 - Café De Parking (vanaf 11u30)

Traditie keert terug naar zijn 'roots'!

Tom & Gert:
"Nadat Bart Marcoen vele jaren een hele toffe en ludieke carnavalsveiling organiseerde in café De Parking tijdens de kermis en daarna de overstap kwam naar Halle 13 (aangezien café De Parking toen dicht was), kwamen Tom Huybrechts en Gert Cleemput met het idee om dit opnieuw te gaan organiseren.

Bart Marcoen had immers aangegeven dat hij geen nieuwe veiling zou organiseren in 2019. We bedanken Bart voor de jarenlange inzet om deze veiling telkens zo goed te organiseren..."


Archief: veiling 2017


Tom & Gert:
"Het werd een hele klus om deze organisatie van Bart over te nemen. 
Omdat café De Parking ondertussen terug open was en cafébaas Christophe Corthals ook terug een kermisweekend wou organiseren met de oorspronkelijke veiling, werd snel een overeenkomst gemaakt. Net zoals vroeger kozen we voor een goed doel.

Van elk te veilen item zal er 10% gestort worden voor Levensvreugde Verblijven vzw.
Een speciale dank is er zeker voor AKV Liejp, Sjepap, Team Weddings en events - Lies Daeleman en Stijn De Meyst, Culinaire slagerij d’Haens, www.oilsjverzaumelt.be en Jurgen Cooman. Deze personen en organisaties brengen enkele items aan die integraal voor Levensvreugde Verblijven vzw geveild gaan worden."


Onderstaande stukken? Opbrengst integraal naar Levensvreugde:


Tom & Gert:
"Er zijn ondertussen meer dan 120 te veilen items, van oude en nieuwe Nominetten, vlaggen, wimpels, medailles tot dassen en sjaals.
We willen dan ook iedereen bedanken die enkele items voor de veiling hebben binnengebracht,!"


•  Voorbeelden van de te veilen stukken:


PRAKTISCH

• Zondag 9 juni is iedereen vanaf 11u30 welkom in Café @De Parking (Botermelkstraat 46, Arendwijk - Aalst)
Facebookpagina met de actuele info? KLIK
• Je kan op de veiling een bod uitbrengen op de carnavalsspullen die je graag zou aankopen.
• Kan je niet aanwezig zijn, dan kan je bij Tom of Gert een enveloppe binnenbrengen met een bod en dan zal daarmee rekening gehouden worden tijdens de veiling.
• Tussen 8u30 en 11u15 kan je ook eens komen rondkijken op de ruilbeurs.


Tom & Gert:
"We hopen op een toffe veiling en een leuk bedrag dat we kunnen schenken aan Levensvreugde Verblijven vzw."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten