Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 4 juni 2018

Aalsterse Prinsenverenigingen maken terug prachtige shows dit najaar! De Prinsencaemere - 'Revue 2018: En de Genomineirden zen...' / De Prinsengarde - 'Made In Oilsjt'


DE PRINSENCAEMERE - 'REVUE 2018: EN DE GENOMINEIRDEN ZEN...'

Naar jaarlijkse gewoonte pakt 'De Prinselycke Carnavalscaemere der Aloude Kaiserlycke Stede tot Aelst', in de volksmond beter gekend als De Prinsencaemere uit met hun Revue!

Vorig jaar zorgde men voor een unicum!
Na het énorme succes met hun Oilsjters Zangpalois, waarvan er een vervolg komt in 2019, presenteert De Prinsencaemere terug een Revue in CC De Werf.


De Prinsencaemere:
"De Prinsencaemere gaat dit jaar in echte Broadway-stijl plaatselijke awards uitdelen!
Zingen, dansen, lachen... daar gaan we voor.
Kortom: typische Aalsterse Revue in de zuiverste zin van het woord!
We nemen jullie terug mee in een avondje vol Oilsjterse humor!
Wie krijgt een “award” & wie zijn de genomineerden? "• Organisatie: de Aalsterse Prinsencaemere
@Schouwburg CC De Werf:
• Vrijdag 23 november om 20u.
• Zaterdag 24 november om 20u.
• Zondag 25 november 2018 om 15u.
Prijs: 25 euro.
Info: Prins Jurgen Cooman: prinsencaemere.aalst@telenet.be
www.prinsencaemere.be
Tickets: via CC De Werf: 053/723811
Te verkrijgen vanaf 7 augustus in CC De Werf. KLIK

DE PRINSENGARDE: 'MADE IN OILSJT'


Naar tweejaarlijkse traditie pakt De Prinsengarde uit met hun grootse Carré!

Met hun vorige 'Tejoter Op 't Woter' brachten ze een ongeëvenaard spektakelstuk.
Maar... dat willen ze opnieuw overtreffen deze keer!

De Prinsengarde:
"De Prinsengarde keert terug naar de basis van het carnavalsgebeuren en neemt het publiek tijdens een drie uur durende show mee naar haar carnavalsfabriek.
Verwacht je aan een rondleiding doorheen het prachtige carnavalsgebeuren.
Zie de kunstige realisaties vorm krijgen en proef van het reilen en zeilen in de stad in de aanloop naar het volksfeest.
Alles is aanwezig om je een andere kijk te bieden en je de realiteit in een ander perspectief te laten aanschouwen."• Organisatie: de Aalsterse Prinsengarde
@Schouwburg CC De Werf:
• Vrijdag 7 december om 20u.
• Zaterdag 8 december om 20u.
• Zondag 9 december 2018 om 15u.
Prijs: 28 euro.
Info: Prins Frank Van Rymenant: frankvanrymenant@telenet.be
Tickets: via CC De Werf: 053/723811
Te verkrijgen vanaf 7 augustus in CC De Werf. KLIK

• Bron artikel: CC De Werf
• Foto's: ©Carnavalaalstkoentje (Prinsencaemere), ©Hans Stieperaere (Prinsengarde)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten