Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

vrijdag 21 september 2018

Arendcarnaval 2019 - Arendbestuur op zoek naar geschikte zaal voor Prinsverkiezing!


AREND ZOEKT ZAAL VOOR PRINSENVERKIEZING

Het Arendse bestuur zit met de handen in het haar.

Voor het eerst in vele jaren lijkt er niet meteen een oplossing om een zaal te vinden waarin men de Arendse Prins 2019 kan verkiezen.

Guy Cornand gaf ons een woordje uitleg...


Guy:
"Ten eerste wil ik zeggen dat Arendcarnaval 'leeft'!
De jongste jaren waren succesedities en dat merkten we aan zowel de driedaagse (de tent zat vol, de stoet mocht rekenen op veel belangstelling qua publiek), als aan de verkiezing van onze Prins.

Tot 2011 was die verkiezing eerder kleinschalig, onder meer met de zaal van de refter van basisschool De Duizendpootjes... Maar vele supporters konden gewoon niet binnen. Er was amper plaats voor een 400 mensen.
Sinds 2012 vonden we dé oplossing met de Florahallen!
Ruimte genoeg, tevreden publiek, shows die qua kwaliteit jaar na jaar stegen en voldoende capaciteit. Dat laatste was van groot belang. Meer dan 1000 toeschouwers kregen telkens een Arendse topavond..."Guy:
"Je mag niet vergeten dat we als Arendbestuur een ploeg gedreven mensen zijn, die zo'n verkiezingsavond ook zien als een (logische) belangrijke bron van inkomsten.
Tenslotte halen we uit die opbrengst een (groot) deel van de financiële werking.
We zouden nooit zo'n mooie driedaagse, boordevol (gekende) artiesten en entertainment in een prachtige tent kunnen aanbieden en nooit een stoet kunnen organiseren anders.
Kortom : we zaten 'veilig'. Tot nu...

Voor ons is de Flora géén optie meer.
En het Forum eveneens niet meteen een haalbare kaart.
Rest ons de vraag waar we terecht kunnen voor de Arendse Prinsverkiezing en -uiteraard- het liefste waar op Aalsterse bodem?"Guy:
"Terugkeren naar een sporthal van een school is liever geen optie!
Vergeet niet dat er dit jaar liefst 4 kandidaten-Arendprins zijn: 4 mensen die supergemotiveerd zijn, allemaal met een grote aanhang van supporters.
Henkens, Shana, Kris en Bram...
Ik kom ze élk weekend wel érgens tegen: ze hebben een Arends 'hart' en promoten onze wijk en ons wijkfeest (en onze carnaval), overal waar ze komen. Ze doen dat vol trots!

Het zou zo jammer zijn dat we terug het 'niveau' van onze kiezing moeten 'afbouwen', of herzien tot een 'minimum', wegens 'geen geschikte zaal'. Daarom doen we een oproep: wie helpt Arendcarnaval, en dan in eerste instantie de Arendse Prinsenverkiezing aan die zaal?
 

Tips en suggesties mag men steeds sturen naar mij of naar het Arendse bestuur.

Namens Guy Cornand, en de enthousiaste Arendse bestuursploeg!"Reportage: Carnavalaalstkoentje & Guy Cornand

Foto's: ©Patrick De Boeck, ©Silke Hermans en I.F. Guy Cornand

Geen opmerkingen:

Een reactie posten