Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 12 september 2018

CD-seizoen 2018-2019 - De Melkmoilen - Volume 4: 'Oilsjt Pozetief'


CD-REEKS DE MELKMOILEN

De prachtige verzamelreeks van De Melkmoilen is toe aan z'n 4e CD!

4 keer al probeert men met een verrassend aanbod liedjes uit te pakken...

De Melkmoilen hebben zich vanaf 'CD 1' geprofileerd als een muzikaal project, dat zich snel onmisbaar maakte.

Diverse 'hits' blijven oorwurmen en ook nu hoopt men in dat opzet te slagen...

Een uitgebreid voorsmaakje met de primeur en een interview

Eerder in deze reeks:

- Volume 1 'Lotj 'n Oilsjtneer Los'
- Volume 2 'Oilsjt Es Van Ons'
- Volume 3 'Vastelauved'VOLUME 4 - OILSJT POZETIEF

Prins Kenny:
"Het is zo ver, de nieuwste CD van De Melkmoilen is er. 'Oilsjt pozetief'…
Verkrijgbaar vanaf de carnavalsbeurs 2018 aan €17 en daarna via de welgekende locaties.

Ondertussen onze 4e editie al.
We merken dat we stillekesaan een vaste waarde beginnen te worden, want mensen vragen ons al ruim op voorhand, of er terug een nieuwe CD komt."Prins Kenny:
"Natuurlijk komt deze er, maar hier zitten altijd wat uren in om liedjes te kiezen, afspraken te maken, in te zingen en ga zo maar door...
Dit allemaal tijdens de verlofperiode, dus het is steeds goed organiseren om deze klaar te krijgen tegen de beurs.
Maar geen nood, hij zal er zijn. Wij staan namelijk met een stand op de beurs om onze CD nog meer te promoten.

Op onze CD vind je 13 nieuwe nummers, geschreven door o.a. Mike Heiremans; Bart Marcoen; Dennis De Wolf en Christophe Troch.
Maar ook Prins Alex staat er op met zijn opener en medekandidaat Peter.
Ook ons stoetlieken staat er op en als bonustrack, hoe kan het ook anders, de megahit van Feestcomité-voorzitter Dirk Verleysen!

17 nummers in totaal, met een mix van verschillende genres en zangers en de hoes is alweer een prachtontwerp van Bram De Baere.
Met dank aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft. Tekstschrijvers, koor, Bram De Baere, zangers, zangeressen en nog vele anderen voor hun tijd en geduld. Ook een speciale dank u wel aan al onze sponsors.
Ik zou zeggen, geniet ervan en veel luistergenot.
AKV De Melkmoilen 2019

Mvg, Prins Kenny... 'Oilsjt Pozetief!'... "


Reportage: Carnavalaalstkoentje & AKV De Melkmoilen

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje, ©Hans Stieperaere & ©AKV De Melkmoilen

PROMOFILMPJETRACKLIST

Geen opmerkingen:

Een reactie posten