Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

vrijdag 16 maart 2018

*SOAP* Terugblik / Vooruitblik Jaargang 5, 2018-2019 - Aflevering 15: AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet


TERUGBLIK / VOORUITBLIK!

In deze vijftiende aflevering van het vijfde seizoen 'Terugblik / Vooruitblik', blijft het concept hetzelfde!

Carnavalaalstkoentje contacteerde (opnieuw) de groepen, of kreeg spontaan al de medewerking!


Twee eenvoudige vragen:

1) Hoe kijk je terug op Carnaval 2018?
2) Een blik op de toekomst... ...2019?

JURYPOEPPENInterview met Jens, AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet


Jens:
"Carnaval 2018 was voor de Zieke alweer een geslaagde editie. De aanloop verliep aanvankelijk wat moeizaam, na de overwinning was er onenigheid over de weg die we wilden inslaan. Gelukkig bleek dit vrij snel achter de rug en volgde er een vrij rustig en vlot werkjaar.
Uiteraard hadden ook wij onze probleempjes en (kleine) mankementjes, maar die werden zoals steeds dankzij de gedrevenheid van onze leden verholpen.

Het onderwerp was vrij snel gekozen, maar de manier waarop we het gingen of zouden brengen vroeg wat meer tijd.
Ik denk wel dat we kunnen zeggen dat we het jurypoepen zeer duidelijk en herkenbaar in beeld gebracht hebben tijdens de stoet. De reacties van het publiek waren geweldig en hielpen ons om met veel plezier en vol goede moed verder te doen.
Het juryp(p)oepen heeft duidelijk effect gehad, wanneer je de vierde plaats behaalt vanuit het A-gedeelte en enkel groepen uit het C-gedeelte moet laten voor gaan..."Jens:
"Niet alleen het werkjaar en de twee stoeten waren geslaagd en verliepen vlot, ook de drie carnavalsdagen hebben we in groep kunnen doorbrengen. Voor ons is dit niet altijd evident, aangezien wij geen vaste verzamelplaats hebben. Wij hebben geprobeerd om in groep enkele cafékes te bezoeken en vervolgens de feestnachten met evenveel plezier af te sluiten op de Mert of op het Vredeplein.

Ik wil dan ook graag langs deze weg nog is iedereen bedanken die er voor gezorgd heeft dat de 30ste editie voor de Zieke ook een topeditie was. Van de kleinste helpende had, de wijze raad tot het briljantste idee, het is een heel jaar samenwerken! Sinds dit jaar alles onder de (strenge) leiding van ne nieve veerzitter, Birger Chapeau!"2019

Jens:
"De eerste aanzet voor het carnavalsjaar 2019 is reeds gegeven. We mogen opnieuw enkele nieuwe leden verwelkomen en onze jaarlijkse activiteiten werden vlijtig vastgelegd. De eerste voorbereidingen voor onze jaarlijkse quiz zijn reeds aan de orde. Deze staat gepland op zaterdag 28 april in De Duizendpootjes.

Wij gaan er opnieuw alles aan doen om ook volgend jaar het beste van ons zelf te geven, met een gezonde ambitie en heel veel (werk)plezier. Dit zowel voor als tijdens de carnavalsperiode!

Met de groeten van 'De Zieke'..."Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje & ©Bjorn Van Ryckeghem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten